Workshopar, kurser, program, moduler..

Det börjar alltid med att vi har ett samtal om vad du vill ha. Vad som fungerar på arbetsplatsen och vad som inte fungerar. Vilka behov som finns och vad som är målet för kursen eller workshopen. Utifrån dina tankar skräddarsyr jag ett förslag, exempelvis en workshop om erkännande kommunikation.

Vi kan jobba förebyggande för att dina anställda ska undgå väggen. Eller om din arbetsplats har utmaningar när det gäller samarbete, kommunikation eller att dra åt ett och samma håll. 

Vill du få en grundligare bild av trivseln på arbetsplatsen så rekommenderar jag en kombination av coachande individuella samtal först med dig som chef och sedan med dina medarbetare. Eller coachande samtal med ett arbetslag i taget för att finna både problem och möjligheter. Därefter uppföljning och en plan med delmål för vad som krävs för hållbarare, gladare, nöjdare medarbetare, stabilare arbetslag och mer glädje och motivation på arbetsplatsen.

Delmålen kan vi t.ex jobba vidare med i workshopar tillsammans. Antingen på ett personalmöte eller riktat till ett specifikt arbetslag. Det kan ske på arbetsplatsen eller digitalt eller med kombination av båda. Först ett besök av mig och sedan moduler för pedagogerna att jobba med och uppföljning av hur det fungerat och vilka förändringar som behövs framöver.

Workshopar

Erkännande kommunikation

En grund för gott samarbete är god kommunikation. Att alla känner sig sedda, hörda och bekräftade och då är erkännande kommunikation en bra modell att utgå från och jobba vidare med. 

Vi går igenom modellen, gör övningar i mindre grupper och finner sätt att använda erkännande kommunikation både på jobbet och i privatlivet.

Mina kurser

Allt går att skräddarsy så det passar just din arbetsplats

Team-building

Ett hälsotänk för ett hållbarare arbetslag - Lyssna på varandra, lyfta varandra, fira framgångar med varandra!

Ledarskap

Vill du gå från ohälsa till god hälsa på jobbet, finna en hållbar ledarstil -
En medarbetare som känner sig uppskattad av dig kommer alltid att göra mer än förväntat!

Personlig utveckling

En förändring inifrån och ut -
Finn och vinn, samla dina egna strategier för bättre hälsa och ett gladare liv!

Mina kunder om mig

Läs vad mina kunder har att säga...

Jag vill verkligen tacka för superbra samtal. Det har varit bra att prata med någon som förstår hur stress och utmattning påverkar oss. Det har gett mig otroligt mycket både samtalen och de små hemuppgifterna som du gav. Det gav mig ett nytt sätt att se på både mig själv och saker runt omkring. Jag kan rekommendera alla att boka samtal hos Marie.
Klient Kungsängen
Pedagog i förskola
Hej Marie! Jag vill egentligen bara säga stort varmt tack från mitt hjärta för ditt stöd och coachingsamtalen. Jag har ju övningar jag ska göra på egen hand nu.
Klient Bandhagen
Elevassistent
I din fantastiska coachning skrev jag ett avtal med mig själv. Eftersom det kom ifrån mitt inre sanna jag, så har jag också kunnat leva utifrån mitt avtal. Det är så spännande!
Klient Västerhaninge
Egenföretagare

Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar leo.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec mattis, pulvinar dapibus leo.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.