Livscoach Marie

Pedagogcoachen - ett alternativ för dig

Varmt och hjärtligt välkommen till Lyssna & Lyfta – Livscoach Marie!

Jag heter Marie Salomonsson, bor i Umeå och finns online för dig.

Det här är för dig med stressrelaterad ohälsa eller som känner att du är nära väggen av utmattning.

Det är också för dig som chef när du märker tecken som indikerar stressrelaterad ohälsa hos din personal.

Efter en massa år inom förskola, skola och fritidshem kände jag hur min utmattning kom. Jag bytte riktning i livet, certifierade mig som Mastercoach. Och det är faktiskt det bästa val jag någonsin gjort!

Nu coachar jag chefer, pedagoger och personal i olika omsorgsyrken. De som tappat gnistan och energin och behöver bygga upp sig och bli livsglada igen.

Jag erbjuder coachande samtal antingen till dig som privatperson. Eller till dig och ditt företag – för att ta tag i och förebygga stressrelaterad ohälsa.

Jag skräddarsyr utifrån ditt företags behov. Det kan vara ledarcoaching eller coachande samtal för medarbetare eller både och. Det går även att kombinera med moduler om holistisk hälsa, motivation på jobbet eller kanske det allra viktigaste på en arbetsplats – kommunikation.

Tillsammans kan vi finna de nycklar och strategier som behövs för ett hållbart arbetsliv!

Utanför coachandet är jag skribent på nättidningen Nya.nu. Där låter jag olika yrkesgrupper komma till tals om både utmaningar och möjligheter i deras liv. Det kan bli en och annan egen dikt i tidningen också.

Välkommen med frågor och funderingar. Vi hörs snart!

Livscoaching

Lyssna & Lyfta

Jag arbetar med mindset. I coachingsamtal kan vi tillsammans identifiera vilka tankar som kraschar och sänker dig och dina energinivåer. Av mig får du kraftfulla frågor, övningar, verktyg. I dig sker en förändring bit för bit, inifrån och ut. 

Det här är för dig som jonglerar med att klara av alla tuffa krav på jobbet. Som pressat och stressat dig själv för hårt och för länge. För dig som kommer hem utan energi och ork för familjen. Och kämpar med dina negativa tankar om otillräcklighet.
 
Har du valt bort eller glömt det viktigaste, att börja med att ta hand om dig själv! Valet är ditt, du kan blunda och låta den negativa spiralen fortsätta. Eller välja att satsa på dig, ta tag i, förändra, göra något åt din livssituation. Nu!
 

Vill du hitta en ny riktning och bli livsglad igen. Vill du hitta tillbaka till kärnan i dig själv. Vill du vill jobba med att finna dina egna inre resurser, prata då med mig!

Min mission

Jag vill ge dig en ny möjlighet i livet efter utmattningen. Att du ska hitta din alldeles egna och individuella väg tillbaka. Från att bara överleva till att våga le, ta emot och uppskatta livet igen!

Min vision

Jag ser utmattningen som en utmaning och erbjudande om att finna tillbaka till kärnan, till det där som ligger på ett djupare plan. Jag har själv varit i den processen och vill erbjuda den till dig också!

Mitt koncept

Coachande samtal på djupet som startar en process i dig och ger en bestående förändring inifrån och ut. Du kommer att upplivas, "upplevlas" och känna dig livsglad igen!

Mina kunder om mig

Läs vad mina kunder har att säga...

Jag vill verkligen tacka för superbra samtal. Det har varit bra att prata med någon som förstår hur stress och utmattning påverkar oss. Det har gett mig otroligt mycket både samtalen och de små hemuppgifterna som du gav. Det gav mig ett nytt sätt att se på både mig själv och saker runt omkring. Jag kan rekommendera alla att boka samtal hos Marie.
Klient Kungsängen
Pedagog i förskola
Hej Marie! Jag vill egentligen bara säga stort varmt tack från mitt hjärta för ditt stöd och coachingsamtalen. Jag har ju övningar jag ska göra på egen hand nu.
Klient Bandhagen
Elevassistent
I din fantastiska coachning skrev jag ett avtal med mig själv. Eftersom det kom ifrån mitt inre sanna jag, så har jag också kunnat leva utifrån mitt avtal. Det är så spännande!
Klient Västerhaninge
Egenföretagare

Samarbetspartners

Samarbeten jag är stolt över

Vill du uppnå dina mål snabbare och ta dig eller ditt företag till nästa nivå!

TA FÖRSTA STEGET HÄR