Coaching för dig nära väggen

Är du farligt nära väggen för första gången nu eller har du kanske stött på väggen tidigare också. Det här är coaching för dig som drivit på och pressat dig alldeles för hårt på jobbet under en lång tid. För dig som tagit hand om alla runtomkring och glömt bort det viktigaste, nämligen dig själv! Det här är för dig som valt att ta tag i ditt mående nu och vill påbörja en inre process av förändring. Nu ska vi få dig livsglad igen!

Gruppcoaching

Jag jobbar gärna med en liten grupp medarbetare som behöver återhämtning och ny krafter efter stressrelaterad ohälsa på jobbet.

Behoven ser olika ut. Det kan gälla kraschade arbetslag eller en grupp anställda med utmattningsdepression som redan provat på annan behandling och behöver något mer.

I gruppcoaching ställer jag frågor. Vi reflekterar kring vad som behövs för att få balans inom olika områden i livet. Vi jobbar med olika verktyg till att finna nycklar och stärka strategier för återhämtning och egen varsamhet. Vi provar på olika övningar, t.ex. andning, avslappning, meditation.

För mig är det viktigt att gruppen inte är så stor eftersom alla ska känna trygghet och våga prata om sig själva och om sin situation.

Gruppcoaching fungerar både i fysiska rum eller i en grupp tillsammans digitalt via messenger eller zoom.

Individuell coaching

För dig som privatperson

 Jag erbjuder ett löpande månadsabonnemang med fyra coachingsamtal, ett per vecka. Vi möts och pratar digitalt via messenger eller zoom. Ett coachingsamtal är mellan 60-90 min.

  • Jag vägleder dig fram till dina egna lösningar och möjligheter, med hjälp av kraftfulla frågor som du får reflektera kring.
  • I coachingsamtalen får du prova på verktyg och övningar, t.ex. meditation och avslappning.
  • Du får också förslag på skräddarsydda övningar att göra hemma mellan samtalen, för att snabba på processen.

Vi pratar om din situation som den ser ut just nu, vad du vill förändra och
vad som är ditt slutliga mål. Tillsammans gör vi upp en plan med delmål däremellan. Jag är ditt bollplank, din vägledare, din stöttare och du finner nycklar och strategier som fungerar för dig.

Mina kunder om mig

Läs var mina kunder har att säga...

Jag vill verkligen tacka för superbra samtal. Det har varit bra att prata med någon som förstår hur stress och utmattning påverkar oss. Det har gett mig otroligt mycket både samtalen och de små hemuppgifterna som du gav. Det gav mig ett nytt sätt att se på både mig själv och saker runt omkring. Jag kan rekommendera alla att boka samtal hos Marie.
Klient Kungsängen
Pedagog i förskola
Hej Marie! Jag vill egentligen bara säga stort varmt tack från mitt hjärta för ditt stöd och coachingsamtalen. Jag har ju övningar jag ska göra på egen hand nu.
Klient Bandhagen
Elevassistent
I din fantastiska coachning skrev jag ett avtal med mig själv. Eftersom det kom ifrån mitt inre sanna jag, så har jag också kunnat leva utifrån mitt avtal. Det är så spännande!
Klient Västerhaninge
Egenföretagare

Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar leo.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec mattis, pulvinar dapibus leo.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.